De juiste tone-of-voice

Wat doe ik

Lullen. Praten. Heel veel praten. En daar word ik voor betaald. Want ik kan dat best goed! Inmiddels heb ik heel wat ‘vlieguren.’ Ik spreek in voor de meest uiteenlopende producties en allerlei verschillende klanten. Waarvoor kan je mijn stem onder andere boeken?

  • Commercials voor radio en tv
  • Online content
  • Animaties
  • eLearning
  • Voorlezen van boeken

Ik werk veel vanuit mijn eigen professionele studio, maar op locatie inspreken is ook geen probleem (en vaak ook erg gezellig en natuurlijk ook productief ;-).

Ik kan snel audio aanleveren, binnen 24 uur indien nodig. Je krijgt altijd meerdere versies aangeleverd, met een verschillende tone-of-voice. Het audio wordt als wav en zo kaal mogelijk verstuurd. Dan kan jij (of iemand binnen het team) lekker knippen, plakken en SFX toevoegen, zoveel als je wilt. Later nog een aanpassing in intonatie? Dat pak ik altijd kostenloos op. Latere wijzigingen in tekst zijn voor de klant.

Mijn USP? Mijn veelzijdigheid. En gewoon ‘ik.’ Want het is ook een kwestie van smaak natuurlijk. Of je mijn stem ‘mooi’ vindt. Daarnaast kan je op de homepage lezen waarom anderen graag met mij werken, bij Restemsies. Iets met flexibel, snel, enthousiast en de juiste snaar (hoera!).

Wil je graag een korte (gratis) demo, een soort test om te horen of mijn stem echt de juiste is? Geen probleem.

Wilt u meer weten?

Neem dan vrijblijvend contact met mij op.